Opening vernieuwd winkelcentrum 's-Gravenzande

's-Gravenzande      10 juni 2017


Om kwart over 11 moesten we bij de club zijn en zouden met een bus richting s'Gravenzande gaan. Het was wachten op de bus, deze keer ook weer van 'De Vlaerdinger' met buschauffeur Marco.

Toen hij er was gingen we inladen en rijden. We hadden ruimte zat want we hadden niet zo n hele grote ploeg vanwege vakantiegangers ,werk en andere bezigheden. Maar normaal hoeven we ook niet echt stoelendans te doen want er is plek zat.

Eenmaal daar aangekomen kregen we een ruimte toegewezen, inclusief toilet dat altijd een luxe is. Op het Marktplein van het oude gedeelte was het al aardig druk . Naar het nieuwe gedeelte was een rode loper uitgelegd wat een leuk gezicht was.

Het publiek was enthousiast, want ze krijgen daar niet zo vaak een dweilorkest. Na de eerste set werden we goed verzorgd met drinken wat heel fijn was want het was best warm aan het worden. We deden in totaal 4 sets en kregen 3 keer een consumptie wat heel goed verzorgd was.

Er moesten tijdens het optreden nog wat ventielen doorgesmeerd worden van Ruud en ilse wat kan gebeuren met misschien de warmte.

'Lieveling ' doet het ook altijd goed bij publiek en hebben die 2 keer gespeeld. Ook de walsmedley die we nog niet zo vaak op straat hebben gespeeld zat er lekker in.

Rond 5 uur waren we klaar en konden we inpakken en weer naar de bus die netjes klaar stond. Het was een hele gezellige dag!

Syllie Snare