Zonnig defilé Avond4daagse

Vlaardingen      01 juni 2017

Zolang ik me kan heugen is er de Avond4daagse. Vroeger liepen we met de showband in de stoet, startend vanaf de Mozartlaan. Tegenwoordig spelen we met de blaaskapel bij het stadhuis op de Markt, zo ook vandaag.

Redelijk vroeg moesten we op de club zijn, dus gauw eten het was best haasten voor sommigen die laat uit het werk kwamen. We gingen lopend naar de Markt. De zware instrumenten werden met een auto gebracht. Daar aangekomen gauw de instrumenten in elkaar gezet en niet veel later zei Marinus dat we konden starten.

Het was al redelijk druk achter de hekken en we begonnen zoals meestal met nummer 1 (Nee niet zeggen hoe ik leven moet) om in te spelen, een heerlijk nummer.

Loco-burgemeester Arnout Hoekstra was deze avond van de partij, altijd gezellig deze man. Op een gegeven moment moesten we even stoppen want Showbrassband Thalita kwam in de stoet voorbij, het enige muziekkorps trouwens van vanavond.

Daarna konden we weer verder en speelden tot de laatste loper voorbij was. We gingen weer terug naar de club, de meesten lopend en een paar terug met de auto. Op naar het VFC weekend. Zaterdagochtend en zondagmiddag treden we daar op tijdens het Internationale Jeugdvoetbaltoernooi. De verslagen hiervan zullen volgen.

Syllie Snare
Foto's van dit optreden

Foto's van dit optreden