Feestelijke opening vaarseizoen

Vlaardingen      13 mei 2017

Weer eens wat anders, een optreden bij een botenclub. De Buitenlust bestond 40 jaar en er was die dag opening van het vaarseizoen. Deze club ligt aan de vaart, dus een mooi gebied om in te varen. We verzamelden bij de club en reden naar de parkeerplaats bij Zwembad 'De Kulk'. We moesten nog een stukje lopen en we dachten al, het blijft waarschijnlijk niet droog.

Eerst een plekje zoeken voor de jasjes want het was toch wel warm. We moesten even wachten tot de boten kwamen aan de kant van de vaart, maar we gingen alvast wat spelen. Ondertussen begon het toch te hozen en uiteindelijk stonden we allemaal onder de parasol.

Toen werd het gelukkig weer wat droger en kwamen de bootjes al binnendruppelen. We speelden nog wat in de  stromende regen voor de kantine, kortom we werden zeiknat. Eindelijk even pauze en droog worden.
De Wannebiezz waren ook aan het opbouwen voor ’s avonds. Wat een gezelligheid voor de mensen.

Na de pauze bleven we binnen want de regen bleef duren. Best warm binnen maar we hebben lekker gespeeld. De mensen vonden het fantastisch dat wij er waren, heel leuk om te horen. Iemand zei “ik kwam aanvaren en dan staat er een band te spelen in de regen”, hij kreeg helemaal kippenvel.  

Dat geeft toch wel voldoening en daar doe je het voor, voor een lach en een traan. Weer terug naar de club, daar kregen we weer iets te drinken en konden we terugkijken op een gezellige middag.

Syllie snare
Foto's van dit optreden

Foto's van dit optreden