Hollands Muziekfestijn met Andre Pronk

Vlaardingen      11 februari 2017

Deze avond waren we uitgenodigd door Martin Poot om de CD-presentatie van Andre Pronk met wat leuke muziek te begeleiden. Uiteraard was dit in partycentrum "'t Prikkewater Packhuys'. De één ging er lopend heen vanaf de Spoorsingel en de ander weer met de fiets. De instrumenten werden al eerder gebracht door een paar leden met de auto, echt top geregeld zo!

Na de instrumenten uitgepakt te hebben, was het wachten op het sein dat we op konden gaan in het zaaltje. We deden wat nummers, de sfeer moest nog een beetje loskomen bij het publiek. Best logisch ineens zo'n grote band voor je neus.

Toen hadden we een pauze en kregen een consumptie. Ook gingen sommige met Andre op de foto. Hij vond het helemaal geweldig, wat een spontane aardige man. Het tweede setje was wat losser, en de Woonboot dat doet het ook altijd goed.

Na het optreden zat de avond er voor ons op. De meeste gingen na een comsumptie huiswaarts. Ik zelf ben met een klein groepje gebleven en het was erg gezellig met artiesten tot in de late uurtjes.

Syllie Snare
Foto's van dit optreden

Foto's van dit optreden