Heropening Burgemeester de Bordesplein

Vlaardingen      28 januari 2017

Op zaterdag 28 januari hadden we ons eerste officiële optreden van 2017. Het was ter gelegenheid van het opgeknapte Burgemeester de Bordersplein in Vlaardingen. Dit pleintje heeft afgelopen tijd een metamorfose ondergaan. Het optreden was in de middag, dus we konden uitslapen.

Eerst een parkeerplaats opzoeken wat niet altijd meevalt met zoveel auto's, maar het is makkelijk gelukt deze keer, ruimte zat. Bij het Bordersplein was het nog aardig stil, dus het was wachten tot we konden beginnen.

We speelden wat gezellige nummers en het werd steeds drukker met gezellig publiek, we hadden aardig wat bekijks. Toen wij klaar waren met dit setje was het officiële gedeelte met de opening, waar een lange toespraak bij kwam kijken met o.a het verleden van dit pleintje. Ook hingen er oude foto's van het pleintje te bezichtigen.

Toen was het weer tijd voor ons om wat te spelen en zette we 'Ga Door' in. Dat nummer ligt ook altijd goed bij publiek. Ondertussen brandde de vuurkorf ook goed op de plek waar we moesten spelen en waren we bezig de rook te ontwijken, waar sommigen toch flink last van hadden. Al met al toch na een leuk eerste optreden gingen we terug naar de club.

Syllie Snare
Foto's van dit optreden

Foto's van dit optreden