Carnavalsavond DrieMaasHave met de Rietzeilers

Maassluis      20 januari 2016

Het eerste carnavalsoptreden van het jaar in Maassluis samen met de Rietzeilers uit Schiedam. Dat was alweer een jaar geleden dat we die mensen gezien hadden en het weerzien was aller gezelligst. Het optreden was verdeeld in twee delen, waar bij elk deel een zwart en wit schaap werd uitgeroepen door de dorstige Prins Carnaval.

Het was wel erg donker waar we speelde en zeer luidruchtig we konden Aad amper verstaan welk nummer we gingen spelen. Ik had voor vanavond ook een andere basmaat, namelijk John van Ree, die als dirigent het niet zo nauw nam met de noten die er stonden, dat was in het begin wel even wennen.

Na de eerste set en het lied van de Rietzeilers was het tijd voor de kelen te smeren. Wel snel opdrinken want we moesten snel weer aan de slag, omdat de bewoners snel naar bed moesten. Na een kort maar hevig tweede deel was het al weer gedaan met het optreden, de volgende dag moesten de Rietzeilers weer naar een ander verzorgingshuis, daar werden de honneurs waargenomen door een andere blaaskapel.

Het was helaas ook het laatste officiële optreden van Joop Duppen, Joop bedankt voor alle gezellige jaren bij de band, maar we komen je vast en zeker nog eens tegen, of je bent als invaller bij ons met een optreden. Joop het gaat je goed.

Aaalaaaf!
Uw reporter Willem Eichhorn
Foto's van dit optreden

Foto's van dit optreden