Met Prins Carnaval de Stad door

Vlaardingen      06 februari 2016

Zo, het was weer tijd voor de jaarlijkse carnavalsoptocht door de stad van Vlaardingen. Het was verleden jaar veel drukker, maar dat mocht de pret niet drukken, want ook voor een kleine groep mensen moet je het zelfde spelen als voor een paar honderd man.

De tocht begon bij het Partycentrum aan de Gedempte Biersloot, daar vandaan naar de Hoogstraat en via C&A roltrap op en af naar de andere kant bij de Jeansstore. Daar bleven heel wat mensen even kijken en luisteren naar wat we aan het spelen waren. Daarna op naar de Fransenstraat waar twee mensen verkleed als robot hun kunsten aan het vertonen waren. Het ging ze goed af. Daarna naar het Veerplein waar we onze nummers ten gehore brachten en waarachtig wat mensen op af kwamen.

Tijdens het optreden van de robots kregen we een drankje aangeboden bij Ka & de Bolle, die er wel in ging, want het was toch wel koud. Hoe het optreden begon zo eindigde die ook, met stille trom en misschien met de conclusie dat het carnaval in Vlaardingen niet erg leeft, ondanks de verwoede pogingen van de Mikkies. Jammer.

Uw reporter Willem Eichhorn
Foto's van dit optreden

Foto's van dit optreden