Koude maar drukke opening nieuwe Prikkewater

Vlaardingen      13 februari 2016

Hé hé, eindelijk was het zover Martin Poot kon zijn “hobby” en levensonderhoud openen. Het gestegel met de instanties over een gevaarlijke muur waren afgerond en de boel was veilig verklaard.

Wethouder Kees Oosterom was uitgenodigd om het officiële handelingen te verrichten, maar eer dat het zover was waren wij gevraagd om het publiek voor de opening te vermaken met muziek.

Dat viel niet mee in de grootste tochthoek van Vlaardingen, wat stonden wij daar te blauwbekken en het werd steeds moeilijker om je noten er zuiver uit te krijgen. Ook het spelen was erg lang, want het liet op zich wachten, voordat Martin het tijd vond om open te gaan.

Er stonden ook al heel wat mensen binnen, want het was buiten wel erg koud. We zijn ook nog op tv geweest bij SBS6 al was het niet met de muziek, maar met de officiële opening. Dat werd gedaan door Kees Oosterom en de moeder van Martin gezamenlijk.

Daarna mochten de mensen naar binnen om het nieuwe partycentrum te bewonderen, wij mochten via de artiesteningang naar binnen en ik moet zeggen het is prachtig.

Ik hoop dat Martin er heel veel feestjes in mag vieren en een heel hoop plaatjes mag draaien Martin gefeliciteerd en veel geluk.

Uw reporter Willem Eichhorn
Foto's van dit optreden

Foto's van dit optreden