Voorprogramma Bevrijdingstaptoe 5 mei

Vlaardingen      05 mei 2016

Ook dit jaar was er weer de jaarlijkse Bevrijdingstaptoe in Vlaardingen, die alweer een paar wordt georganiseerd op het VFC-terrein aan de Sportlaan. Wij hadden weer de eer om het voorprogramma te mogen verzorgen. Het was lekker weer die dag, de één liep in de blauwe polo, en de ander toch in het oranje jasje of bodywarmer. Er stond soms nog een redelijk briesje namelijk. Het was in ieder geval beter weer als de koude Aubade de vorige week woensdag.


We verzamelden in 'Kleedkamer 1', waar het aardig benauwd was. Met ruim 20 man in een kleedkamer inclusief instrumenten is ook best krap. 18.45 uur gingen we eerst wat nummers spelen naast de tribune, voor de inloop van het publiek! Met 'Ga Door' zijn we niet veel later het veld opgelopen. Daar hebben we onder andere wat nieuwe nummers laten horen, zoals 'Jan Klaassen', 'Laat de lente nu maar komen' en 'De woonboot'. Het optreden verliep goed en we hebben lekker gespeeld!

Terug in de kleedkamer werden er twee mensen bedankt, waaronder bassist Ed Zwaans die vanavond zijn laatste optreden had. Joop Duppen was deze avond zo vrij om in te vallen voor Willem, onze andere bassist die met vakantie was. Allebei kregen ze een lekkere fles wijn. Al met al was het weer een leuk optreden. We ontvingen diverse complimenten van muzikanten van deelnemende korpsen. Dat was toch wel de kers op de taart. Vervolgens konden we onder het genot van een drankje naar de korpsen gaan kijken, dat was ook genieten.

Syllie Snare
Foto's van dit optreden

Foto's van dit optreden