Zonovergoten Lentemarkt in het Stadshart

Vlaardingen      07 mei 2016

Op deze mooie zonnige zaterdag waren we uitgenodigd om in het centrum van Vlaardingen voor de jaarlijkse lentemarkt te spelen. Dit is altijd één dag voor moederdag.

Om 12.30 was het verzamelen bij de club, waar we niet veel later vandaan vertrokken naar parkeergarage bij de Gedempte Biersloot. John van Ree liep deze dag op de bas, omdat Willem op vakantie was. We kregen vrolijke bloemenslingers uitgedeeld om ons extra te versieren!

We begonnen kort daarna bij de Afrol, waar we lekker in konden spelen! De zon was al flink te voelen, zo heet was het al. Het was een gezellige drukte op de Hoogstraat met o.a een modeshow met een rode loper en diverse kraampjes. Nou is de Hoogstraat al niet zo breed, dus het ging net met het winkelend publiek.

Na wat heen en weer gelopen te hebben deden we Cowboys en Indianen bij de Korte Hoogstraat. Dit nummer spelen we nog niet zo lang, maar zit er al lekker in! Van al dat spelen en de warmte kragen we dorst, dus hielden we even pauze bij Ouroboros, de kroeg die we al een aantal jaar bezoeken na het laatste optreden van het jaar. Leuk om daar nu een keer te komen in de zomer!

Toen gingen we het Liesveld rond, dweilend op het nummer Ga Door. Altijd lekker om te spelen! Na het rondje Liesveld weer de Bloementrappen op en was het weer tijd om de kroeg in te duiken en te wachten op het laatste setje. Deze laatse ronde ging door het centrum. Via het Veerplein liepen we richting Nel van Partyeiland, die altijd haar best voor ons doet!

Ze vond het leuk dat we weer een nummertje bij haar kwamen spelen. Verhit maar voldaan gingen weer naar de auto's, inladen en naar de club. Nu op naar volgende weekend. Dan hebben we maarliefst 3 optredens! Zie hiervoor de agenda.

Syllie Snare
Foto's van dit optreden

Foto's van dit optreden