Open Bedrijvendag en Dag van de Kunst

Vlaardingen      28 mei 2016

Een drukke dag voor de boeg, maar het weer zat mee ondanks de voorspellingen van Ed Aldus of Piet Paulusma. Het was zelfs warm en daar kwamen we bij Kade 40 ook snel achter, behalve het groot koper die stonden in de schaduw en waren niet van plan die plaats af te staan ondanks verwoede pogingen van het klein koper.

Wat is dat mooi geworden daar bij Kade 40, ik was er nog niet binnen geweest, maar het gebouw is goed onderhanden genomen. Mooi ruim en overzichtelijk.

Er druppelde nu en dan mensen naar binnen die toch nieuwsgierig geworden waren wat er binnen allemaal te doen was.

We hebben daar aardig door staan blazen, wat een tempo was het, het ene was nog niet klaar of John wist de andere al. Wel goed voor je amazuur maar niet goed voor je lippen.

Na een lekkere lunch gebruikt te hebben was het nog even een half uurtje spelen voor de deur en daarna naar een winkel op de Hoogstraat van Susan Ruiter Artist.

Dat was een geslaagd optreden er was veel publiek op de been en de ijszaak had het er maar druk mee, ook ik ben een ijsje wezen halen, een nieuwe smaak mocht ik proeven, kroepoeksmaak. Dat was best lekker, dat zei ik ook, kreeg ik een gratis bolletje met kroepoeksmaak heerlijk.

Tot slot kregen we bij Susan nog een lekker koud drankje. Vervolgens dwaalde we af naar de Hoflaan. Hier werden we door Jojo Tours opgehaald voor een optreden in 's-Gravenzande.

Uw reporter Willem Eichhorn
Foto's van dit optreden

Foto's van dit optreden