De Halve Marathon van Hoogvliet

Hoogvliet      25 juni 2016

Dat viel nog niet mee om in Hoogvliet op de plaats van bestemming te komen. We waren elkaar onderweg kwijtgeraakt en we wisten niet precies waar we naar toe moesten. Onderweg kwam ik Jan tegen en zagen we Ria staan die op eigen gelegenheid naar Hoogvliet was gekomen.

Maar daar was Marinus niet te vinden, onderweg had ik ook Joop op de Groene kruisweg zien keren, maar wel de verkeerde kant op. Jan was zo brutaal geweest om via een afgesloten fietspad bij het punt te komen waar we moesten zijn. Daar liep het voor Jan dood bij het waterpunt.

Ik was verder gereden en een plekje gevonden aan de overkant van de weg waar al wat auto’s geparkeerd stonden. Daar kon ik blijven staan en hebben we de andere naar ons toe geroepen aan de overkant van de weg.

We begonnen na een eindje lopen op het fietspad waar de lopers voorbij kwamen. Dat was wel erg gezellig, want onder het lopen door werd er geapplaudisseerd en heel vaak gingen de duimen omhoog.

Steeds schoven we een stukje op naar het waterpunt en daar gekomen kregen we allemaal een flesje water. Frits en Trudy kregen nog een compliment van een meneer, die zij dat we een zeer goede sax sectie hadden. Hij bleek er verstand van te hebben, want hij gaf les op de muziekschool aldaar op de sax.

Ook werd er nu een serenade gebracht aan Martijn, door de saxen, dat kon hij wel waarderen.

Ik moet wel zeggen er wordt wel erg veel water verspild door de lopers, even de fles open, een beetje over het hoofd en een klein slokje en ruim de helft van de fles gaat de vuilbak in, als ze kunnen gooien tenminste.

Maar het was een leuk optreden en ik was blij dat ik niet mee hoefde de doen met lopen.

Puff Puff

Uw reporter Willem Eichhorn
Foto's van dit optreden

Foto's van dit optreden