Zonovergoten Open Dag Volkstuinvereniging Zuidbuurt

Vlaardingen      09 juli 2016

Zaterdag 9 juli waren we uitgenodigd de Open Dag bij de Volkstuinen aan de Zuidbuurt muzikaal te omlijsten, samen met een Shantykoor. Er stonden gezellig wat kraampjes, zoals een visboertje op het pad waar wij moesten spelen dus erg veel ruimte hadden wij niet meer.

Het was deze dag ook behoorlijk warm, althans als de zon scheen was het behoorlijk puffen. Twee van onze leden gingen er om de beurt even tussen het optreden uit omdat de warmte en de krappe toestand hen even teveel werd.

Er zat een pauze tussen waarin we wat te drinken kregen, al was er wel wat geharrewar over consumptiebonnen, maar uiteindelijk had iedereen wat. Ook konden we gratis een pannenkoek halen, dat sloegen sommigen niet af.

Na de pauze kwam het Shantykoor bij ons staan en zongen ze mee. Onderandere het Kleine Café en de Woonboot, dat was erg gezellig. Mijn kleine tromsnaar was er uit geschoten, maar Raymond, en later Aad heeft hem vastgehouden op zijn knieën en zo heb hebben we nog No Regrets gespeeld. Al met al na een leuke middag gingen we weer terug naar de club.

Sylvia Weerheijm
Foto's van dit optreden

Foto's van dit optreden