Natte Avond4daagse Hoek van Holland

Hoek van Holland      11 augustus 2016

Dit wordt ook een terugkerend optreden, dat is goed en gezellig. Het weer was ons alleen dit keer niet goedgezind, het regende af en toe en de wind deed ook zijn best.

Aad had poncho’s mee laten nemen en dat was geen overbodige luxe, maar dan moet je hem niet halverwege het optreden aan willen trekken, met veel wind en een poncho die niet mee wilde werken.

Gelukkig bleven er vele lopers even staan luisteren, totdat de meiden langs kwamen van een aantal jaar geleden die voor ons liepen met de intocht, toen liepen wij zelf ook mee. Wat kunnen die meiden feesten zeg! Er werd polonaise gelopen en een klein feestje gebouwd. De regen en de kou waren snel vergeten.

Daarna hadden we even pauze om wat te drinken, totdat de volgende groep aan kwam lopen, ik had nog een cola en die heb ik even snel naar achteren gegoten. Wat had ik een spijt, het koolzuur wilde met elke geblazen noot weer naar buiten via m'n mond.

Ook de meiden van het café Fust hebben er ook een klein feetje van gemaakt die wilde niet eens meer doorlopen zo gezellig vonden ze het. Ze zeiden ook dat het een welkome verrassing was. Ze konden de avond nu zeker uitlopen.

Bij de club aangekomen lekker even opgewarmd.

Uw reporter Willem Eichhorn
Foto's van dit optreden

Foto's van dit optreden